Du har inte bekräftat din e-post adress ännu

Auktion av konst och fotografier (tyska)

Lisa Kok

Experter Lisa Kok

Missa inte några Auktion av konst och fotografier (tyska)!

Få ett e-postmeddelande varje vecka med en lista över objekt

Tidigare auktioner

Visa de högsta buden för föregående Auktion av konst och fotografier (tyska)

Mer

Veckans auktioner

Auktion av konst och fotografier (tyska)

Catawikis tyska konst- och fotografiauktion omfattar målningar styrda av expressionism, impressionismen och realism, som har fångats i hantverket som är utfört av många berömda tyska konstnärer. De moderna tyska konstverken som listas på denna auktion varierar brett i teknik och är baserade på många olika stilar. Våra auktioner omfattar också relaterade objekt, till exempel album från gallerier och samlingar av originalverk. Verken auktioneras ut som enskilda konstverk eller som en serie, beroende på hur de listas på auktionen. Mycket av vår listade tyska konst var skapat under mitten av 1900-talet till nutid. På Catawikis tyska konst- och fotografiauktion, kan du bläddra igenom ett eklektisk urval för att hitta din stil. Våra listade objekt övervakas noggrant av våra professionella auktionsutropare för att säkerställa en smidig försäljning och budgivning. Då vi värdesätter våra besökares unik smak från hela världen, så ser vi till att tillhandahålla objekt av hög kvalitet för en enastående upplevelse. Registrera dig nu och börja bjuda på ditt favoritkonstverk idag!

Missa inte några Auktion av konst och fotografier (tyska)!

Få ett e-postmeddelande varje vecka med en lista över objekt

Visa resultat från tidigare auktioner

Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Blockerad

Dina budgivningsprivilegier har återkallats på grund av en utestående betalning. Du kan inte längre lägg bud.

När din betalning har behandlats återställs dina budgivningsprivilegier omedelbart. OBS! Om du väljer manuell överföring kan behandling av din betalning och återställandet av dina budgivningsprivilegier ta upp till två arbetsdagar. Vi rekommenderar därför att du använder en av de direkta betalningsmetoderna som finns tillgängliga på vår betalningssida.

Klicka här för att betala

X
Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 35 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
eller Logga in

Missa inga fler speciella föremål!

Catawiki auktionerar ut 30 000 speciella objekt varje vecka. Om du lämnar din emailadress kan vi skicka gratis uppdateringar på våra objekt och förmånliga rabatter.

Nej, jag är inte intresserad av speciella föremål eller rabatter