Du har inte bekräftat din e-post adress ännu

Auktion av militaria

Jeff Browning

Experter Jeff Browning

Missa inte några Auktion av militaria!

Få ett e-postmeddelande varje vecka med en lista över objekt

Tidigare auktioner

Visa de högsta buden för föregående Auktion av militaria

Mer

Veckans auktioner

Auktion av militaria

Ställ in siktet på auktionen av militaria på Catawiki. Du kan hitta ett utbud av hjälmar, manschettknappar, medaljer, uniformer och en hel arsenal av antika vapen. Det finns föremål från både första- och andra världskriget, men också från 1600-, 1700- och 1800-talet. Objekt som tidigare auktionerats ut varierar från en autentisk röd kappa från den brittiska armén och en tysk Pickelhaube, till en traditionell japansk katana. Det finns också gott om objekt som innehåller film, foto och propaganda material samt miniatyrer och massor av militära tillbehör. På grund av vårt varierande och omfattande sortiment av olika objekt, får du varje vecka chansen utöka din samling av militaria med de mest autentiska föremål. Så vad väntar du på? Framåt mars till Catawiki och registrera dig för att börja budgivningen på auktionen av militaria idag. Mer

Missa inte några Auktion av militaria!

Få ett e-postmeddelande varje vecka med en lista över objekt

Visa resultat från tidigare auktioner

Köp och sälj speciella objekt på våra auktioner
Till auktionerna

Blockerad

Dina budgivningsprivilegier har återkallats på grund av en utestående betalning. Du kan inte längre lägg bud.

När din betalning har behandlats återställs dina budgivningsprivilegier omedelbart. OBS! Om du väljer manuell överföring kan behandling av din betalning och återställandet av dina budgivningsprivilegier ta upp till två arbetsdagar. Vi rekommenderar därför att du använder en av de direkta betalningsmetoderna som finns tillgängliga på vår betalningssida.

Klicka här för att betala

X
Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 35 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
eller Logga in

Missa inga fler speciella föremål!

Catawiki auktionerar ut 30 000 speciella objekt varje vecka. Om du lämnar din emailadress kan vi skicka gratis uppdateringar på våra objekt och förmånliga rabatter.

Nej, jag är inte intresserad av speciella föremål eller rabatter